Farba: žltá
Evidenčné číslo: 8304
Dĺžka (km): 18,9 km
Prevýšenie: 842/315 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: SPORT (stredné) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, spevnená cesta

Charakteristika: Regionálna trasa krásnym prostredím Bielych Karpát s možnosťou navštívenia Holubyho chaty.

Popis: Trasa začína v Topoleckej na križovatke s modrou trasou č. 2314 – Stará Turá – smer Nová Lhota. Prechádza cez lokalitu Borotové a po lesných cestách sa dostáva až do lokality Miškech Salaš, odkiaľ klesá cez Podkozince nad Hrnčiarové, odbáča a pokračuje stúpaním po asfaltovej ceste súbežne so zelenou 5303 – Bošáca – Stará Turá – Papraď a odpája sa v lokalite Barina pri cyklosmerovníku.

Odtiaľ trasa ďalej vedie cez osadu Ličkovci v pohorí Biele Karpaty až na Veľkú Javorinu (970 m n. m.). Tu sa nám naskytá pohľad na krásne okolie a dominantu – vysielač na Veľkej Javorine. Neďaleko na kopci môžeme zahliadnuť i rozhľadňu na Jelenci, ktorej návšteva len umocní dojem krásy pohoria Biele Karpaty. Občerstviť sa či prespať je možné v Holubyho chate.




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.