Farba: modrá
Evidenčné číslo: 2002
Dĺžka (km): 60,3 km
Prevýšenie: 795/813 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: SPORT (stredné) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, spevnená cesta

Charakteristika: Pekná regionálna cykloturistická trasa prepájajúca dve strany Malých Karpát.

Popis: Trasa začína na križovatke s trasou EuroVelo 13 v obci Vysoká pri Morave. Z obce je vedená po ceste III. triedy do Stupavy, kde križuje cestu I. triedy a následne pokračuje do Borinky. Za obcou už vchádza na lesné cesty, po ktorých trasa prechádza naprieč Malými Karpatami až do Svätého Jura. Trasa ďalej pokračuje okolo Šúrskeho rybníka a pozdĺž Šúrskeho v okrajovej časti Ivanky pri Dunaji. Pri Zálesí vedie odbočka smerom okolo Zelenej vody, cez Malý Dunaj a Most pri Bratislave. Trasa ďalej prechádza cez Rovinku, Dunajskú Lužnú, Kalinkovo až do Hamuliakova. Tu trasa končí pri vodnom diele Gabčíkovo.
Na trase sa nachádza viacero križovatiek cykloturistických trás, najmä s hustou sieťou cykloturistických trás v Bikeparku Malé Karpaty.

Úsek medzi Ivankou pri Dunaji a Chorvátskym Grobom nie je vyznačený, vedie súvisle s náučnom cykloturistickou trasou N2002 – Sacravelo.




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.