Dovoľujeme si Vám oznámiť, že v piatok a sobotu 24. a 25. júla 2020 sa uskutoční obľúbený extrémny horský cyklomaratón Spišských 333 EXTREME, ktorý tradične organizuje Oblastná organizácia cestovného ruchu Slovenský raj & Spiš v spolupráci s Mestom Spišská Nová Ves.

https://tn.cykloportal.sk/wp-content/uploads/2020/07/3_1594292000.jpg

Cyklisti odhodlaní zabojovať s malebnou prírodou Slovenského raja a Spiša budú mať tento rok možnosť štartovať na tratiach s dĺžkou 333, 222, 111, 66, 66 e-bike kilometrov. Trate vedú takmer výhradne po oficiálne značených cykloturistických trasách a časový limit na ich zdolanie je 33 hodín. Organizátori tento rok vychádzajú v ústrety aj detským cyklistom, pre ktorých bude ako novinka pripravená rodinná mini kategória, v sprievode rodičov. Štart a cieľ kategórií pre dospelých bude opäť pred Športovou halou v Spišskej Novej Vsi.

Prihlasovanie na aktuálny ročník Spišských 333 EXTREME je možné elektronickou formou na oficiálnej webovej stránke www.333extreme.sk, kde pretekári rovnako nájdu aj kompletné propozície, mapy tratí a všetky detailné informácie a pokyny.

Na preteky Vás srdečne pozývame a budeme radi, pokiaľ budete informáciu zdieľať aj vašim priateľom, známym, členom atď.

Tešíme sa na stretnutie na Spiši :-).

Kontakt:

Oľga Danielová, výkonná riaditeľka OOCR Slovenský raj & Spiš
e-mail: info@raj-spis.sk, tel.č.: +421 948 846 506

„Keď si myslíš, že už nemôžeš, môžeš ešte trikrát toľko“.


https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.