Sme veľmi radi, ak vám vieme priniesť informácie i z fungovania našich členských klubov. V roku 2020 sa skupinka z Humenného a okolia postarala o oživenie nášho členského klubu – Slovenský cykloklub Humenné.

Pôvodne bol klub založený už v roku 2001, avšak z neznámych dôvodov sa v ňom nič doteraz nedialo. V závere roku 2020 sa skupinka nadšencov cyklistiky tento fakt pokúsili odvrátiť. Pustili sa do obnovy klubu tak po administratívnej stránke, ako i po fyzickej činnosti. Veľmi nás teší, že už v závere roku 2020 sa podieľali na organizácií podujatia pre Humenčanov i keď nie práve zo súdka cyklistiky a cykloturistiky. Klub SCK Humenné organizoval Virtuálny Silvestrovský beh 2020.

Cieľom občianskeho združenia je podpora horskej cyklistiky, zlegalizovanie trás v rekreačnej oblasti Hubková pri Humennom, usporadúvať preteky v cyklistike a behu a vytvorenie športového klubu Humenné. Ďalším cieľom občianskeho združenia je vytváranie nových cyklotrás, značenie náučných chodníkov a rozvoj cestovného ruchu a turistiky nielen na regionálnej, ale aj na celoštátnej úrovni.

Nám už nezostáva nič iné, iba sa tešiť a popriať SCK Humenné veľa šťastia. Tešíme sa na spoločné projekty.

Viac informácií o SCK Humenné sa dozviete na ich FB, IG alebo webovej stránke.

Ak by ste mali záujem o členstvo v SCK Humenné, prípadne v inom z našich členských klubov, zašlite nám prihlášku na e-mail office@cykloklub.sk. Viac informácií o členstve sa dozviete na našej stránke.


https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.